Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
REKLAM ALANI

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor

1 yıl önce
1.654 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 10 saniye sonra kapanacak.
REKLAM ALANI
Reklamı Geç

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor Merdan Yanardağ En azından bu soruyu sormak gerekiyor Tezkere AKP’nin Kaos planın bir parçası mı ?

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor Merdan Yanardağ En azından bu soruyu sormak gerekiyor Tezkere AKP’nin Kaos planın bir parçası mı ?

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor ; Savaş  Tezkeresi’nin AKP’nin Kaos planın bir parçası olduğunu düşünüyoruz artık. En azından bu soruyu sormak gerekiyor Teskere AKP’nin Kaos planın bir parçası mı ? Dün İbrahim Karagül’ün yeni Şafak Gazetesinde yazdığı yazıyı ele aldık kendilerinin yaratacağı bir Kaos’u  Muhalefetin üzerine yıkmaya mı hazırlanıyorlar ve şu soruyu sormuştuk hatırlarsanız ya birdenbire Kemal Kılıçdaroğlu’na bu Özgüven nereden geldi bu Cüreti nereden alınır yani, etkili bir Muhalefet yapmaya başlayınca ezberlerini bozdu, bu ortada bunu bile KAOS  planın bir parçası olarak görüyorlar.

31 Mart’tan Sonra SANDIK DARBESİ  Dememişler Miydi ?

 AKP 2023 Seçimlerinde Sandıkta kaybederse eğer bunu bir DARBE diye nitelendirmeye mi hazırlanıyor. Star Gazetesi ve diğer gazeteler 31 Mart’tan sonra SANDIK DARBESİ  dememişler miydi ? Sandık yoluyla DARBE başlıkları atmadılar mı? 23 Haziran’da seçim kaybediyorlar ve her şeyi DARBE diyerek kendilerine maduriyet arayışına giriyorlar. İbrahim Karagül den sonra Nuh Albayrak Star Gazetesi yandaş  yazarlarından iktidarın önemli akıl hocalarından biri olan  İbrahim Karagül gibi şöyle diyor bugün’kü yazısı yani 26 Nisan 2021 salı bugün’kü yazısı yazının başlığı şu 2023’te Türkiye’yi Silahsız bir 15 Temmuz Bekliyor.

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor

2023’te Türkiye’yi Silahsız bir 15 Temmuz Bekliyor Ne Demek

 2023’te Türkiye’yi Silahsız bir 15 Temmuz bekliyor muhalefet kazanırsa 15 Temmuz Darbesi ile aynı olacakmış Vay vay vay AKP Yandaşı Albayrak ve Karagül tabiri ile Silahsız 15 Temmuz olacağını düşünüyorum 2023 seçimlerinde böyle bir teşebbüs olacağını düşünüyoruz demeleri ne anlama geliyor. Türkiye ile ilgili  Emevi zihniyetinin vesayetine soktuğunuz bir ülke de her demokratik girişimi her demokratik muhalefeti DARBE diye nitelendirirseniz gerçek Darbecilerle kol kola girersiniz, ancak gerçek Darbeciler de sizin yol arkadaşlarınız dı düne kadar. Beraber cumaya gitmiyor muydunuz Fethullahçı çete mensuplarıyla 15 Temmuz’dan önce beraber değil miydiniz gökten ne yağdı da yer kabul etmedi diyenler kimler di ?

2023 Seçimleri KAOS Planı Mı ! 2023’te Türkiye’yi Silahsız bir 15 Temmuz Bekliyor ?Savaş  Tezkeresi’nin AKP’nin Kaos planın bir parçası olduğunu düşünüyoruz artık. En azından bu soruyu sormak gerekiyor Tezkere AKP’nin Kaos planın bir parçası mı ?

2023 Seçimi Kaos Anlamına mı Geliyor
REKLAM ALANI
sontrk.tv
Kanalda toplam 112 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.