Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
REKLAM ALANI

1921 Anayasası Diyenlerin Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi

2 yıl önce
125 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 10 saniye sonra kapanacak.
REKLAM ALANI
Reklamı Geç

1921 Anayasası Diyenlerin Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi Türkiye’yi Afganistanlaştırma projesini. Laikliği nasıl yok edeceğini anlatıyor.

1921 Anayasası Diyenlerin Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi ; Zafer Partisi muhalefete muhalefet ediyor. Hangi muhalefete?1921 Anayasası diyenlere. Etnik/mezhepsel kimlikleri siyasal kimlik yapacağız diyenlere. PKK açılımı yapacağız diyenlere. Atatürk’e ihanet eden iktidara da muhalefete de direneceğiz. Biz Atatürk’ten taviz vermeyiz.

Bakınız 1921 Anayasası Diyenlere

Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Nuşirevan Elçi CHP Genel merkezinde Rudaw’a Kürtçe söyleşi verdi: “Türkiye’de yetkiler dağıtılmalı. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ya da özerklik. Devletin şimdiki yapısı değiştirilmeli.”

1921 Anayasası Diyenlerin Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi

Diğer taraftan İngiliz Türk Veliaht prensi Ali Babacan’ın Türkiye’yi Afganistanlaştırma projesini. Laikliği nasıl yok edeceğini anlatıyor. Yazıklar olsun..

Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi

Babacan anayasanın 66. maddesinde yer alan “Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür” ifadesinden rahatsız olmuş.”Herkesin kendini bu ülkenin eşit ve özgür bir vatandaşı hissetmesi, böylesine güçlü bir vatandaşlık anlayışının hâkim kılınmasıyla mümkündür.

1921 Anayasası Diyenlerin Hedefleri Belli Anayasanın 66. Maddesi

1921 anayasası diyeceksin, etnik/mezhepsel kimlikleri siyasal kimlik yapacağız sözü vereceksin, Erdoğan Açılımı iyi yapamadı biz daha iyisini yapacağız diyeceksin sonra Türk milliyetçisiyim diye dolaşacaksın. Yaşasın Türk devletinin 1924 Anayasası, yaşasın Atatürk ve Türk devleti

REKLAM ALANI
sontrk.tv
Kanalda toplam 112 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.