Türk Siyasetinde Bitmeyen TERÖRİST Seviciliği
Türk Siyasetinde Bitmeyen TERÖRİST Seviciliği En Büyük Terörist ile Sizin Resimleriniz var Farkınız Yok Birbirinizden
Böyle teröristlerle beraber CHP’nin teröristlerle beraber yada İYİ Partililerin Teröristlerle resimlerine kimse görmedi ki. Ama AKP lilere tek tek bakarsak en büyük terörist hepinizin fotoğrafı var. Eğer fotoğraf çektirmeyle terörist olunuyorsa yani biliyorsunuz şu anda Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük 2 teröristi var.

En Büyük Terörist ile Sizin Resimleriniz var
Biri İmralı’da hapis yatıyor yakaladınız paket olarak teslim edildi adam içeride yatıyor ağırlaştırılmış müebbet diye koca bir adayı tahsis ettiniz sekreterya kurdunuz ona cezaevinden hem PKK yı hemde AKP yi destekliyor sayenizde. Diğeri ise Pensilvanya‘da yaşıyor ,Bunlardan biriyle ve birileri fotoğraf çektirmiş 2-3 tane HDP Milletvekili bulursun zaten Onu buluyorlar hemen içeri tıkıyorlar tamam da iş size geldiğinde ne oluyor. E şimdi PKK lılar da sizin gibi bilmiyordum terörist olduğunu ya da işte o zaman iyi gelmişti kandırılmışız deseler ne olacak .

Şimdi koskoca bir siyasi parti AKP kandırıldık yalanına sığındı bu dakikadan itibaren bunlar terörist sevmiyorum dedi. Ama bakın orada bile patinaj yaptılar 17-25 Aralık‘ta hesapta yoktu Ama 2003’teki Milli Güvenlik Kurulunda Gelen rapora imza atmış AKP iktidarı FETO ya terörist diye ardından daha sonra terörist olduğunu söyleyen eylemlere imza attığını bizzat AKP Genel Başkanı söyledi. Hemen hatırlatayım daha yeni Necip HABLEMİTOĞLU cinayetini cemaatin yaptığını ve terörist olduğunu söyledi. Yani demek ki ta 2003’te cemaat zaten terörist miş .
Farkınız Yok Birbirinizden
E şimdi o teröristin lideriyle fotoğraflar çektirip Onun için ağıtlar yakıp Dön artık çok özledik bitsin bu hasret deyip sonra da dönüp CHP’ye yada HDP ye terörist demek yüzsüzlük ikiyüzlülük olmuyor mu , oluyor çünkü Ne o terörist ne bu terörist Aslında bakarsanız farkları yok birbirlerinden.