Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
REKLAM ALANI

2023 Haziranı 3.Dünya Savaşı’nın Tırmanma Noktası

2 yıl önce
2.639 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 10 saniye sonra kapanacak.
REKLAM ALANI
Reklamı Geç

2023 Haziranı 3.Dünya Savaşı’nın Tırmanma Noktası İran Mahsa Amini Olayları Abd’nin tetikçi kuruluşu RAND Corporation raporu Derhal Şavaş

2023 Haziranı 3.Dünya Savaşı’nın Tırmanma Noktası İran Mahsa Amini Olayları Abd’nin tetikçi kuruluşu RAND Corporation raporu Derhal Şavaş

2023 Haziranı 3.Dünya Savaşı’nın Tırmanma Noktası; NATO’nun yeni stratejik Konsept dekleresi 29 Haziran’da Madrid’deki zirvede yayımlanan raporda ne deniliyor, ÇİN zorlayıcı taktiklerle Nato’yu bölmeye çalışıyor diyor esasında tam resi  Çin’in yanına kadar sokulan ABD ve Onun Silahlı örgütü NATO. Devam ediyor raporda  Çin Halk Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında derinleşen bu Stratejik ortaklık bizim bütün çıkarlarımıza aykırıdır diyor açıkça söylüyorlar.

Bu raporun 45. Maddesinde bu yeni stratejik konseptin 45 maddesinde diyor ki NATO asya-pasifik’e doğru genişleyecektir diyor.Yani resmen kendileri Çin’in dibine kadar gireceğiz diyor. Bunlar Madrid de yapılan görüşmelere Japonya, Güney Kore, Avustralya ve Yeni Zelanda’yı davet ediyor ve diyor ki ben eğer durduramazsam Çin’i önce Sincar bölgesinde uygurları işin içine katarak uygurları kışkırtarak  o bölgede Savaş çıkaracağım diyor. Amerika bu kadar açık açık söylüyor.

İran Mahsa Amini Olayları

İkincisi olmadı mı diyor İran’da çıkaracağım bir iç karışıklık bakın saç kesme numaraları şu anda Yapılan bu saç kesme numaraları bu başka bir şey dikkat edin.Ayrıca bu olayların çıktığı yerde enteresan dır. O bölge  PKK’nın İran PJAK kolunun olduğu bölgedir. Amerika’nın Derin Devleti Amerika’nın stratejik planlarını yönlendiren ve organize eden Rand Şirketinin bir raporu var. İlginç NATO konsepti ile aynı zamanda çıktı diyor ki, Asya Avrupa ve Afrika Bir Kuşak Bir Yol Projesi – Yeni Ticaret Yolu dört buçuk milyon yani 143 ülke ve hepsi.

Derhal Şavaş

Yani Pentagon destekli  Rand uzmanlarına göre Asya, Avrupa, Afrika’yı kapsayan kuşak yol girişimi başarılı olduğu takdirde, Amerika olarak karşımızda ÇİN’i bulacağız diyor bire bire eşit hatta bizden daha iyi durumda olan bir ÇİN Rusya ile de ortak diyor ve Rusya’nın hipersonik füzeleri var Amerika’nın yok bu durum ABD’nin artık dünya gücünün olmaması demek liderliği ÇİN’e kaptırması demek.Bu yüzden 2030 yılı beklenmeden ÇİN’in güçlenmemesi için derhal savaş çıkarmamız gerekir diye rapor ediliyor.

REKLAM ALANI
sontrk.tv
Kanalda toplam 112 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.